Meld u nu aan voor de Innovation Expo 2018! Aanmelden

F.A.Q.

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je op deze pagina.

Algemeen

De Innovation Expo 2018 (IE2018) is een grootschalig evenement dat dit jaar op 4 oktober plaatsvindt. De dag staat in het teken van Global Challenges, Dutch Solutions. Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de Nederlandse overheid met de Innovation Expo 2018.

De bezoekers bestaan uit bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden. Op de IE2018 beleven we met al onze zintuigen de mooiste innovaties. De dag staat in het teken van nieuwe ontmoetingen en het afsluiten van concrete deals en convenanten. Alle bezoekers, uit Nederland en buitenland, werken op die dag samen aan het versnellen van innovaties.

De Innovation Expo 2018 vindt plaats op donderdag 4 oktober in de RDM Onderzeebootloods en het RDM congrescentrum in Rotterdam Zuid.

Voor bezoekers is het evenemententerrein geopend van 09.30 tot 18.00 uur.

Ja, deelname aan dit evenement is voor bezoekers geheel gratis. Klik hier om je aan te melden.

Ja, op het expoterrein zijn diverse horecapunten aanwezig waar u tegen betaling wat te drinken of eten kunt kopen. Heeft u medische dieetwensen en/of voedselallergieën? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@innovationexpo2018.nl of bel +31 (0)30 275 96 27.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze website. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. Bij aanmelding voor dit evenement gaat u akkoord met de voorwaarden en privacy verklaring.

Binnen enkele minuten na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, willen we u vragen om contact op te nemen met de organisatie via info@innovationexpo2018.nl of bel +31 (0)30 275 96 27.

Ja, u kunt uw aanmelding voltooien met uw eigen gegevens. Mochten deze op een later moment wijzigen, dan kunt u dat tot 2 dagen voor het evenement doorgeven aan de organisatie via info@innovationexpo2018.nl of bel +31 (0)30 275 96 27. Voor de wijziging worden geen kosten in rekening gebracht.

Ongeveer een week voor aanvang van het evenement ontvang een e-mail met instructies en een QR-code die bij de ingang van het expoterrein wordt gescand. Deze QR-code vind je ook in de Netwerkapp die in september wordt gelanceerd..

U kunt zich tot 1 dag van tevoren nog aanmelden voor het evenement. Wacht echter niet te lang met het aanmelden om zeker te zijn van een plekje.

Programma

De bezoekers bestaan uit bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden.

De IE2018 is van 09.30-18.00 uur geopend. Meer informatie over het programma volgt.

We streven ernaar om de programmering z.s.m. rond te hebben.

De website wordt de komende maanden steeds aangevuld. Houd deze dus goed in de gaten.

U kunt hiervoor gebruikmaken van de speciale Netwerkapp die vanaf september beschikbaar is. Na registratie op deze website, ontvangt u daarover per e-mail bericht.

Nee, presentaties worden achteraf niet gedeeld. Wel wordt er op deze website een verslag uitgebracht over het evenement.

Locatie

RDM Onderzeebootloods
Heijplaatstraat 23
3089JB Rotterdam
Nederland

In september volgt meer informatie over de extra services die we bieden voor de bereikbaarheid van de locatie.

Er zijn diverse parkeerplaatsen rondom het expoterrein. In de aanloop van het evenement volgt meer informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden.

Overig

Ja, op het terrein is gratis WiFi.

In de aanloop naar het evenement volgt hier een link naar een website die u kunt raadplegen. Kijk voor meer informatie alvast op www.rotterdam.info

U blijft op de hoogte van ontwikkelingen door deze website in de gaten te houden en ons te volgen op social media.

Indien u een vraag heeft die nog niet beantwoord is, verzoeken we u contact op te nemen met de organisatie via info@innovationexpo2018.nl of bel +31 (0)30 275 96 27.