F.A.Q.

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je op deze pagina.

Algemeen

De Innovation Expo 2018 (IE2018) is een grootschalig evenement dat dit jaar op 4 oktober plaatsvindt. De dag staat in het teken van Global Challenges, Dutch Solutions. Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de Nederlandse overheid met de Innovation Expo 2018.

De bezoekers bestaan uit bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden. Op de IE2018 beleven we met al onze zintuigen de mooiste innovaties. De dag staat in het teken van nieuwe ontmoetingen en het afsluiten van concrete deals en convenanten. Alle bezoekers, uit Nederland en buitenland, werken op die dag samen aan het versnellen van innovaties.

De Innovation Expo 2018 vindt plaats op donderdag 4 oktober in de RDM Onderzeebootloods en het RDM congrescentrum in Rotterdam Zuid.

Voor bezoekers is het evenemententerrein geopend van 09.00 tot 20.00 uur.

De expovloer is geopend tot 18.00 uur. Na 18.00 uur zijn er nog enkele sessies te bezoeken. Ook kunt u nog gebruik maken van de catering.

Ja, deelname aan dit evenement is voor bezoekers geheel gratis. Klik hier om je aan te melden.

Ja, op het expoterrein zijn diverse horecapunten aanwezig waar u tegen betaling wat te drinken of eten kunt kopen. Let op: je kan hier alleen per pin betalen. Heeft u medische dieetwensen en/of voedselallergieën? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@innovationexpo2018.nl of bel +31 (0)30 275 96 27.

Nee, gezien het evenement is ook grotendeels buiten en daarom is er geen garderobe beschikbaar.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze website. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. Bij aanmelding voor dit evenement gaat u akkoord met de voorwaarden en privacy verklaring.

Binnen enkele minuten na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, willen we u vragen om contact op te nemen met de organisatie via info@innovationexpo2018.nl of bel +31 (0)30 275 96 27.

Ja, u kunt uw aanmelding voltooien met uw eigen gegevens. Mochten deze op een later moment wijzigen, dan kunt u dat tot 2 dagen voor het evenement doorgeven aan de organisatie via info@innovationexpo2018.nl of bel +31 (0)30 275 96 27. Voor de wijziging worden geen kosten in rekening gebracht.

Ongeveer een week voor aanvang van het evenement ontvang een e-mail met instructies en een QR-code die bij de ingang van het expoterrein wordt gescand. Deze QR-code vind je ook in de Netwerkapp die in september wordt gelanceerd..

U kunt zich tot 1 dag van tevoren nog aanmelden voor het evenement. Wacht echter niet te lang met het aanmelden om zeker te zijn van een plekje.

Programma

De bezoekers bestaan uit bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden.

De expovloer is geopend tot 18.00 uur. Na 18.00 uur zijn er nog enkele sessies te bezoeken. Ook kunt u nog gebruik maken van de catering.

We streven ernaar om de programmering half september rond te hebben. De website en netwerkapp wordt de komende tijd steeds aangevuld. Houd deze dus goed in de gaten. Sinds 3 september is de Netwerkapp live. Hierin vindt u alle tijden en informatie over de zalen en locatie etc. U heeft toegang tot deze app na registratie.

U kunt hiervoor gebruikmaken van de speciale Netwerkapp. Na registratie op deze website, ontvangt u daarover per e-mail bericht.

Nee, presentaties worden achteraf niet gedeeld. Wel wordt er op deze website een verslag uitgebracht over het evenement.

Locatie

RDM Onderzeebootloods
RDMstraat 1
3089JS Rotterdam
Nederland

Wij adviseren om gebruik te maken van de spido om naar de Innovation Expo te komen. De reistijd met de Spido naar RDM is ongeveer 20 minuten. Dit is een gratis service voor de bezoekers van de Innovation Expo 2018. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van de locatie. 

Overig

Ja, op het terrein is gratis WiFi.

De IE2018 organisatie faciliteert niet in de organisatie van hotelovernachtingen te Rotterdam.

U kunt kijken op website www.rotterdam.info

U blijft op de hoogte van ontwikkelingen door deze website in de gaten te houden en ons te volgen op social media.

Indien u een vraag heeft die nog niet beantwoord is, verzoeken we u contact op te nemen met de organisatie via info@innovationexpo2018.nl of bel +31 (0)30 275 96 27.